Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 19 May 2013

Serius : Awas! Kami Lebih Ganas Dari Pengganas (2 Gambar)


Jom baca sket kenyataan budak K-poppers kat bawah ni. Bahaya siot. Takut aku dibuatnya. Lebih ganas dari pengganas.. giler ah... tolong jangan buat perhimpunan lagi.. tolong...


Sumber : Here

16 comments:

jack ham said... Best Blogger Tips

1st...ahaha budak sekolah kalau dapat gune fb 1st time macam2 perkare bodh dorg buat...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ce Kasi link fb bdk tu
Aku nk fire sikit

Anonymous said... Best Blogger Tips

assalamualaikum
beristigfar lah byk2

Anonymous said... Best Blogger Tips

erm kalau budak kg aku,.,dah lama aku lastik dgn getah ,.,bagi besar sket bibir tu,,.

Anonymous said... Best Blogger Tips

puuiiii..!!!

pondok buruk said... Best Blogger Tips

Budak ni dah minta maaf la kat public ary tu.. Dia mngaku salah dye dan brita ni dah lapok... Admin je yg lmbat post pasal bnda nie.. Skian maklum. =)

Anonymous said... Best Blogger Tips

wakakakkakaka!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apa2 pon..lama atau pon baru..
Tetap nampak bodoh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lu pon..K-poper yg emo..
Relax laa..
Benda dh jadi..tk kira laa..lama ataupon baru!
Kan..
Kan..
Hahahaha..
Let's support our local music scene!
That is more important!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kekecauan ko rang nak kan....so terima jak lh keadaan itu...nak kamu cakap apa2 jawapan tetap sama...phimpunan tetap dijalankan...sebab mereka tu sudah x ada otak lagi...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodohhhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

takdela, sbb local organizer pn cina dan sokong PR, tu yg dia cancel sbb najeeb dah ckp cina mau apa, tsunami cina, tu yg cina merajuk, so segala bende yg dorang buat, yg dorang bawak ekonomi negara protest la. tu yg die cancel konsert tu, bg sedar skit kt meleis yg kalo takde cina yg bawak kpop buat konsert sini, takde nyer meleis ni dpt tngk konsert2 kpoop kt mesia ni.
tula, padan muka buat cina protest dan memberontak. haha. kalo aku aku tampo je bebudak tak cukup umur ni. tau hiburan je. padan muka, tu sumer sbb pemerintahan bee ann yg asik hiburan je. ptuih

Anonymous said... Best Blogger Tips

haramjadah minah ni..takat kpop pun nk bising..ang ni mkn babi ker? biar lak..asal lau najib nk berhimpun leh lak? asal Selangor ni sape menang? suka ati la pakatan nk berhimpun pon..bkn nk wat rusuhan..anjing2 najib mcm polis tu jer suka cri pasal bkn org pakatan pon..per hebat sgt kpop tu mcm babi jer.ko faham ker bahasa korea..wtf...

Anonymous said... Best Blogger Tips

BETUL BETUL BETUL...2 3 KUCING BERGADOH...ITU BUDAK POMPUAN BANYAKKKKK BODOHHHHHHHHH KAH KAH KAH

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia dah mintak maaf..kesianlh kt dia.huhuhuhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang abadi @ semulajadi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...