Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 10 September 2011

OMG : Kehidupan Mafia Yakuza Sebenar, Geng Terkejam di Jepun (15 Photos

Semua Gambar ini diambil oleh Anton Kusters. Dia telah melawat sebuah keluarga yang berkait rapat dengan Mafia Yakuza di Jepun untuk Dua Tahun. Dia cuba belajar dan menyelidik setiap detik kehidupan Yazuka ini dengan teliti. Dia melakukan segalanya bersama mereka seperti menemani mereka ke Nightclubs, Pengenbumian dan banyak lagi acara lain. Cuba fikir kalau gambar ini diambil oleh orang biasa, rasanya anda perlu berhati-hati dengan kehidupan anda kerana anda mungkin tengah diperhati. :-) Satu kisah benar, seorang pemberita dari AS telah meletakkan jawatan selepas dia membuat penyelidikan mengenai jenayah Yazuka selepas menerima "death note" daripada Yazuka. Selain itu, bagi semua Yazuka yang melakukan kesalahan, jari mereka akan dipotong (seperti dalam filem). Sebenarnya apa yang korang lihat di dalam filem adalah kenyataannya, memang sama. Mengikut polis di Jepun, pada lima tahun yang lalu seramai 41,000 orang ahli Yakuza di Jepun.

 

Ini gambar anak perempuan Bos Besar Yazuka, dia terpaksa menjalani hidup seperti bapanya. Dia sekolah di sering diserang oleh ahli gang lain yang tak puas hati dengan bapanya. Tetapi mereka sangat popular di sekolahnya, memang ramai orang menyokongnya. :

Shoko Tendo

Kehidupan sebagi Yazuka di Jepun :

kaskus

20 comments:

pro said... Best Blogger Tips

wohhoo ganas..


Besarnya Payudara Baby Ni!

[Video]Beginilah jadinya bila lelaki terlalu percayakan wanita yang seksi dan cantik

[Video]Cara Transform Jaket Jadi Baby Carrier

Anonymous said... Best Blogger Tips

relax jek yakuza dedah identiti diorg..xde la sampai nk saman menyaman..nih wat cte skit ade name daddy and my elder son trus sentap hati mak nok...huahahhaa..wat malu jek..nk jd persatuan tlg bangse sendri..bangse sendri gak yg diorg nk jatuh kn..harap maaf ye..hehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku sokong org atas

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku pown sokong..,

♕ Kyosuke Damon ♕ said... Best Blogger Tips

haha that's rite ! sekejam2 Yakuza pn, ak ttp sokong !

Anonymous said... Best Blogger Tips

kat jepun mafia deorg pggil mafia...
kat mlysia lak???? PEkiDA??? hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

HATIku DI HARAjuKU``

M Firdaus Mohd said... Best Blogger Tips

cantik gambar dia!

Red Rosse said... Best Blogger Tips

kiut ank dya..hahahahax..

Azura said... Best Blogger Tips

wohoo cool.. mcm dlm movie dh nie..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

xde pn risyam :P hehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

pengenbumian

puteribonda said... Best Blogger Tips

cool.

Anonymous said... Best Blogger Tips

huh,,menarik gler,,><

Unknown said... Best Blogger Tips

Hush mmg sebijik cam dlm manga/anime o.o

Anonymous said... Best Blogger Tips

cool but scary..org yg ikut mafia ni x aman hidup..nyawa d ujung tanduk..musuh berada d mana2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

semua diatas anak haram jadah,sial,

Anonymous said... Best Blogger Tips

ya btol..nk tlog ank bangsa tu hnya nk cover je..smua org tau tu..sorg2 jdi anjing bodo,rmai2 bkn main lgi..otomatik kepala jdi keras..puii!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Please use a nice word and just live as a normal people dont try to judge people like us u never live in our world so please think before u want to said we never scare even we are alone..I also invite u to come visit me now im in Malaysia..just update ur place i will come and teach u to have a respect even u think u are good person and have a good work but u never know...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Please thanks because u are live like normal person.. Even u look people like us are bad not means normal people like u all are have good heart then i believe many people have good work all also never take care the poor and the weakness because to make people like u more better from another even u need to make another people life in hard and poor... And the weakness u conqure with the fears....even im a person from this underworld we still have rules u must obey and we loyalty and try to protect hard people from be smash like people who educated but dont have any heart in humanity... This person are more better learn how to give a respect

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...